Burgere og sandwich fra hyggelig takeaway-cafe

Hos Charlies Café i Århus midtby byder vi på lækre burgere og sandwich, som du kan nyde i vores hyggelige cafe, eller som du kan tage med som take away. Vores burgere og sandwich er velegnede til det lille mellemmåltid, til et nemt aftensmåltid eller til en større middag for vennerne.

Friske råvarer og kvalitetsoksekød til vores burgere

​Du er altid garanteret en lækker, klassisk burger, der er lavet med gode og friske råvarer, når du bestiller en burger hos Charlies Café. Vi steger selv vores bacon, og vi former bøfferne med kvalitetsoksekød. Dressingen er naturligvis hjemmelavet.

Der er heller ikke er sparet på de gode råvarer eller på selve størrelsen af burgerne. Vi laver alle de klassiske burgere, og alle burgerne er bygget op fra bunden. Prikken over i'et er altid vores lækre og helt specielle dressing, som vi er særlig kendt for.​

Der er med andre ord altid sørget for en god smagsoplevelse til dig, når du ønsker en lækker take away-burger, der måske smager bedre end hjemmelavede burgere.

Besøg vores cafe for at prøve vores burger

​Kom forbi vores hyggelige cafe og take away på Guldsmedgade 17 i Århus, når du vil have ordentlige burgere.

Du kan derimod ikke bestille bord eller take away per e-mail, men du kan skrive til os på info@charlies-cafe.dk, hvis du har et spørgsmål. Du kan naturligvis altid ringe til os på telefon 86 19 37 92.

Kontaktinformationer​

Charlies Café ApS

CVR: 35392459

Postnummer, by & adresse

​Guldsmedgade 17

8000 Århus C

Kontakt os

sociale medier

facebook_2​  instagram