Café burger og sandwich i hyggelige omgivelser

Hos Charlies Café i Aarhus midtby byder vi på en lækker café burger eller sandwich, som du kan nyde i vores hyggelige cafe, eller som du kan tage med som take away. Vores burgere og sandwich er velegnede til det lille mellemmåltid, til et nemt aftensmåltid eller til en større middag for vennerne.

Vi bruger kun de friskeste råvarer

​Du er altid garanteret en lækker, klassisk burger, der er lavet med gode og friske råvarer, når du bestiller en café burger hos Charlies. Vi steger selv vores bacon, og vi former bøfferne med frisk kvalitetsoksekød. Dressingen er naturligvis hjemmelavet. Der er heller ikke er sparet på de gode råvarer eller på selve størrelsen af burgerne. Vi laver alle de klassiske café burgere, der er bygget op fra bunden. Der er med andre ord altid sørget for en helt ekstraordinær smagsoplevelse til dig, når du ønsker en lækker caféburger.

Besøg os og prøv vores lækre café burger

Kom forbi vores hyggelige cafe og take away på Guldsmedgade 17 i Aarhus, når du vil have en ordentlig, hjemmelavet café burger.


Du kan altid ringe til os på telefon 86 19 37 92, hvis du ønsker at bestille bord eller take away. Har du et spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på e-mail info@charlies-cafe.dk.

Kontaktinformationer​

Charlies Café ApS

CVR: 35392459

Postnummer, by & adresse

​Guldsmedgade 17

8000 Århus C

Kontakt os

sociale medier

facebook_2​  instagram