Frokostrestaurant med byens bedste burger

Leder du efter en hyggelig frokostrestaurant med en afslappet atmosfære i Aarhus midtby, hvor der bliver kælet for dine smagsløg? Charlies Café byder på et overdådigt udvalg af byens bedste sandwich, burgere og lune retter, når du skal have stillet din frokostsult.

En frokostrestaurant med stort udvalg

Vores menukort bugner af fristende retter, burgere og sandwich, så vi har helt sikkert noget, der vil tilfredsstille selv de mest krævende, frokostsultne ganer. Vores frokostmenu består af de lækreste, hjemmelavede burgere og sandwich, der altid byder på en smagsoplevelse i absolut særklasse. 

Vi sparer aldrig på de gode og friske råvarer, og vi er heller ikke fedtede med størrelsen på vores portioner, burgerne og sandwich.​ Kom forbi og smag forskellen i de hyggelige lokaler i vores frokostrestaurant, eller vælg fra vores store take away menukort.

Anmelderne elsker os

Charlies Café har modtaget 5 stjerner ud af 5-kåret af Jyllands Posten, Århus Stiftstidende og 24 timer. Vi er desuden kåret som vinder af Mango Spotprisen i 2008 og nomineret til Byens Bedste Café 2015.

Bestil bord i vores hyggelige frokostrestaurant

Vi har 60 siddepladser i vores frokostrestaurant. Reserver gerne et bord på forhånd, så vi er sikker på, at vi har en plads til dig. Book et bord eller bestil take away på telefon 86 19 37 92. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte via kontaktformularen eller på e-mail: info@charlies-cafe.dk. Vi glæder os til at se dig.

Kontaktinformationer​

Charlies Café ApS

CVR: 35392459

Postnummer, by & adresse

​Guldsmedgade 17

8000 Århus C

Kontakt os

sociale medier

facebook_2​  instagram