Take away med byens lækreste burger og sandwich​

Charlies Café er en hyggelig take away i Århus midtby, som byder på burgere, sandwich og lune retter. Vi kan alle opleve en hektisk dag, hvor der ikke er tid til at lave frokost eller aftensmad. Derfor tilbyder vi en hurtig og lækker take away med gode og friske råvarer. Det kan også være, at du er på farten og ønsker et hurtigt måltid i løbet af dagen.

Bestil et lækkert måltid i vores take away

Alle burgere og sandwich fra vores take away er altid en lækker og kvalitetsfuld smagsoplevelse, der måske er langt bedre end de sædvanlige hjemmelavede burgere og sandwich. Der er aldrig sparet på gode og friske råvarer, og der er heller ikke sparet på størrelsen på burgerne og sandwichene.​

Dertil kommer, at vi bygger dem op fra bunden. Prikken over i'et er vores hjemmelavede dressing, som vi er særlig kendt for i byen.

 Vi steger naturligvis selv vores bacon, og vi bruger kun kvalitetsoksekød. Derfor er du altid garanteret en lækker burger eller sandwich, når du bestiller fra vores take away.

Nemt og enkelt at bestille mad online

Vores hyggelige cafe og take away ligger på Guldsmedgade 17 i Århus, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. Du kan også ringe på telefon 86 19 37 92.

Det er ikke muligt at bestille bord eller take away-mad per e-mail, men du kan skrive til info@charlies-cafe.dk for at få svar på spørgsmål.

Kontaktinformationer​

Charlies Café ApS

CVR: 35392459

Postnummer, by & adresse

​Guldsmedgade 17

8000 Århus C

Kontakt os

sociale medier

facebook_2​  instagram