Take away med de lækreste burgere og sandwich

Charlies Café er en hyggelig café i Aarhus centrum, som byder på udsøgt take away af skønne, hjemmelavede burgere, sandwich og lune retter.

Vi kan alle opleve en hektisk dag, hvor der ikke er tid til at lave frokost eller aftensmad. Derfor tilbyder vi en hurtig og lækker take away med gode og friske råvarer. Det kan også være, at du er på farten og ønsker et hurtigt måltid i løbet af dagen.

Hjemmelavede burgere og sandwich

Når du bestiller en take away-burger fra Charlies Café, er du garanteret en lækker klassisk burger, der er lavet med gode og friske råvarer. Vi steger selv vores bacon og former bøfferne med kvalitetsoksekød. Dressingen er hjemmelavet, og der er sørget for en god smagsoplevelse til dig, der ønsker en take away-burger, der smager som en hjemmelavet.

Take away med smagsoplevelse i topklasse

Alle burgere og sandwich fra vores take away byder altid på en smagsoplevelse i særklasse. Der er aldrig sparet på gode og friske råvarer, og der er heller ikke sparet på størrelsen på burgerne og sandwichene.​

Dertil kommer, at vi bygger dem op fra bunden. Prikken over i'et er vores hjemmelavede dressing, som vi er særlig kendt for i byen.

Vi steger naturligvis selv vores bacon, og vi bruger kun kvalitetsoksekød. Derfor er du altid garanteret en lækker burger eller sandwich, når du bestiller fra vores take away.

Bestil din take away hurtigt og nemt

Vores hyggelige cafe og take away ligger på Guldsmedgade 17 i Århus, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. Du kan også ringe på telefon 86 19 37 92.

Det er desværre ikke muligt at bestille bord eller take away-mad per e-mail, men du kan skrive til info@charlies-cafe.dk eller udfylde vores kontaktformular for at få svar på spørgsmål. Vi glæder os til at se dig i caféen.

Kontaktinformationer​

Charlies Café ApS

CVR: 35392459

Postnummer, by & adresse

​Guldsmedgade 17

8000 Århus C

Kontakt os

sociale medier

facebook_2​  instagram